Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] WarZ Stub Day/night, aim assist, fly system BETA

ProGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oooh nareszcie jakiś aimbot ! , pobiore zagram i dam znać co i jak i czy działa.
@EDIT
Hmm , niby wszystko ok , tylko nie ogarniam tego fly systemu , AIMBOT lepszy niz ten w reiu "AimAssist"
Tylko dlaczego jak naciskam W lecę w tył na Flyhacku ?:<

Opublikowano

Mam eset-nod32 wykrywa mi keylogger/koń trojański. można usunąc post albo dopracuj pliki

A co ty myślisz?

Temat. Działa na windows xp ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Działa na xp/vista/7 na 8 nie sprawdzałem ;/ to nie fake. 2@ jest skan ;p nie wiem czemu Ci wykrywa mi na avirze też wyskoczył plik o nieszkodliwym działaniu.

Opublikowano

Wszystko działa może masz coś nie aktualnego. Zapomniałem dodać że cheat działa na aktualnej wersji i jest nie wykrywalny*
Jutro rano dodam film i ok. 15/16 będzie stream gdzie zaprezentuję wam dokładne działanie (ofc. nie widać esp i aim'a ale FLY SYSTEM widać)

*cheat jest nie wykrywalny chyba że z kilometra gościa zabijamy albo latamy 3m nad miastem. W takich wypadkach nie płaczcie że macie bana xD wiadomo nie ;)

@UP jeśli chciałbym cię zhakować dałbym trojana z opcją pulpitu zdalnego a nie keyloggera :P Proszę Cię wstrzymaj się od tego typu komentarzy, jutro o 16 udowodnię Ci że wszystko działa i obiecuję że pierwszy dostaniesz info o streamie :)

Dodam też że czasem może sie zaciąc lub nie działać jest to wersja testowa na uknowchetas z ankiety hack działał u 73% osób z czego 88% korzystało z windowsa 7 :)

Opublikowano

Dobra pobrałem wszystko niby ok. tylko jak ziioomal pisał naciskam "w" i lecę w tył ale myszką ogarniam :P

a i we frosty ciągle crashuje gre... ;/ no ale pvp w smallville czy clearview to przyjemność polecam xD

@Edit: Można z Tobą na streamie pograć ? i czy to Ty/wy jesteście właścicielami tego cheatu ? czy ma jakąś oficjalną stronę czy coś ?:D

Opublikowano

Cheat okej, lecz pewnie testowy więc nei wiadomo jak z wykrywalnością,sam nie sprawdzam. Wiadomo flyhacki łatwo wykryć, nawet cie ktoś nagra to już...

No ale cheat okej jeśli działa.

Sami robiliście?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak cheata robiłem wraz z bratem :P

Zauważyliśmy małe problemy na systemie XP. Postaram się to dziś naprawić i dodać update.

Opublikowano

Mi wykrywa keyloggera da się coś z tym zrobić?

Wyłączyłem antywirusa, ponieważ niektórzy piszą że działa, chciałem sprawdzić i jak odpalam gre wchodze na serwa i podczas gry odpalam hacka klikam insert i nic nie działa.

Czekam na szybką odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...